Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

juul

Geschreven op: Zondag 28 Oktober 2012 om 06:22
Ongepast of beledigend?

Hoi
Ik ben een SOLK patient... wat inhoud dat mijn klachten somatisch onverklaarbaar zijn. Hoewel een MRI scan twee witte vlekjes aantoonde was er geen uitbreiding van die vlekjes en dus was het geen MS. Gelukkig? Eignelijk baal ik. Natuurlijk wil ik geen MS of andere ziekte, maar ik heb wel klachten.
Dan word het psychisch genoemd, maar ik herken me daar niet in. Wat ik wel herken zijn de meeste klachten zoals omschreven op verschillende sites van MS. Het zou dan fijn zijn als dat herkent zou zijn.
Ik start binnenkort met revalidatie en gelukkig worden mijn klachten daar eindelijk wel serieus genomen. Is het mogelijk dat MS niet kan worden aangetoond, maar dat iemand het wel degelijk heeft? Hoe laat ik dat uitzoeken?
Herkent iemand dit?
groetjes
juul 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: bas op Maandag 29 Oktober 2012 om 11:02 Gek bericht?

Hallo Juul,

Misschien is het een idee om een second opinion uit te laten voeren. Je zou bijvoorbeeld een afspraak kunnen maken bij Dr. Polman in het VU Amsterdam. Dr. Polman is een van de beste neurologen op het gebied van MS. Misschien krijg je dan eindelijk antwoord.
succes.

bas


Geschreven door: Joke op Dinsdag 16 Juni 2015 om 15:16 Gek bericht?

Hallo Juul.
Het is nu 2015 en ik zie nu pas je berichtje.Ik zou heel graag weten hoe het met je afgelopen is,want ik had hetzelfde kunnen schrijven.
Ben nu 73 en loop al 27 jaar met een slepend been en net als jij wel 2 witte vlekken maar geen m.s!
Kom net van de huisarts en moet weer naar de neuroloog.
Sterkte,ik hoop dat het beter met je gaat.

Joke


Geschreven door: marleen op Zaterdag 1 Augustus 2015 om 12:38 Gek bericht?

Ook wel eens iemand strakke handen doof gevoel?in handen?
net of er een elastiek om je polsen zit?
Trekt het ook weer over? Of toch pred kuur nemen)
Groetjes marleen


Geschreven door: Corrie op Zondag 12 November 2017 om 15:34 Gek bericht?

Hai Juul,

Bij mij is ms vastgesteld na een een rug-punctie daar hoor ik jou niet over.
Had jaren ook veel klachten wat achteraf gezien allemaal met ms te maken heeft.

Groetjes CorrieReageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)