Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Florence

Geschreven op: Vrijdag 19 April 2013 om 12:34
Ongepast of beledigend?

Beste MS strijdgenoten,

ik heb vanwege alle bezuinigingen MSPO opgericht, een MS vereniging voor MS patiënten die hulpmiddelen nodig hebben maar deze niet vergoed of toegewezen krijgen door de verantwoordelijke instanties. Kijk op: http://www.mspo.nl voor meer informatie.
 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: L.C.Huizer op Zondag 23 Juni 2013 om 15:46 Gek bericht?

MS oke, maar dat het zo,n rare vorm aanneemt had ik nooit verwacht. De ms is nu al weer 17 of 18 jaar bezig. Mijn vorm begon met een slepende voet dacht men in het ziekenhuis. Heb met zo,n hulp prothese gelopen, maar dat ding zat zo verschrikkelijk irritant dat ik er hooguit 2 weken mee heb gelopen. Ondertussen allerhande röntgen onderzoeken gehad waarna ik te horen kreeg dat ik een blijvende katheter moest nemen om mijn leven een stuk aangenamer te maken en niet continu op mijn urine hoefde te letten en of af te tappen. Van het één komt vanzelf weer wat anders. Toen volgde de periode van blaas onderzoeken dat was allemaal goed; heb gelukkig geen ernstige of besmettelijke ziekten gehad alleen deze MS. Was volop aan ''t werk in de fabriek en had het naar m''n zin tot dat ++ helaas ik viel in de prijzen. Einde toekomst, lust om verder te leven heb ik nog steeds, alleen nu jaren later ben nu 59 jr. verplicht aan m,,n rolstoel gekluisterd lust of zin om iets te ondernemen hoeft voor mij niet meer. Vrienden en alles ben je kwijt, ben gelukkig getrouwd of mijn vrouw dat ook is kom ik niet achter, denk het wel anders had ik al bij het grof vuil gestaan . Nee alles is bij de wortel afgehakt net als een plant die je uit de grond trekt. ''t is nu overleven en geen leven. Mijn verhaal is geen roman die je prettig zou lezen, helaas een leven met MS ook niet al lijkt het mee te vallen, nee ben nu in een fase beland waarvan 2 benen niet werken de spieren regelmatig opgerekt moeten worden wat de nodige ongemakken geeft zoals pijnen en beklemmende gevoelens alsof je bloed afgekneld word in je benen. Dan heb ik spasme in mijn linker arm rechts werkt maar voor 80% en links 15% nou in Nederland heb je dan niets te klagen want daar word je van de wieg tot het graf geleefd wat willen we nou nog meer, behalve gezond zijn en huisje beestje boompje behangen met goud toch? Maar er is er één die gaat over alles, De SCHEPPER van hemel en aarde de zee en wat er in de zelve is en die heeft alles in zijn handen en dat is maar goed ook. Zie nou de politiek de één heeft nog meer dan de ander een bril op met €^€ glazen richting eigen bankrekening maar er word aan ons gedacht, niet dat we er iets mee opschieten, maar we doen toch mee. Afijn wat je al niet kan doen met één hand, mijn linker hand houd de toetsenboord tegen zodat het niet op de grond valt. Vr.Gr. aan een ieder die dit leest Huizer


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geïndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiënt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)