Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Laar

Geschreven op: Dinsdag 23 Juli 2013 om 02:02
Ongepast of beledigend?

Hallo
Paar jaar geleden is bij mij de diagnose fibromyalgie vastgesteld
.maar ik krijg alleen maar meer pijn ,moe,rare klachten ,parcetemol werkt ook niet
ik moest steunzolen,vitamine b12 prikken ,vitamine b11 slikken ,sporten
Dan zou ik minder pijn krijgen en minder moe zijn
.heb alles netjes gedaan doet het nog
Maar krijg alleen maar meer pijn en moe

Nu zijden mensen in me omgeving dat ik op internet ms moest gaan kijken
Dit heb ik gedaan en alle klachten kloppen .

Mijn vraag aan julie is hoe oud waren julie toen het vast gesteld werd ,en hoe ging dat bij julie
Hebben julie hier nog tips over .
Ik hoop dat julie me kunnen helpen!!!!! 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)