Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

nelly kuling

Geschreven op: Maandag 24 November 2014 om 11:50
Ongepast of beledigend?

Hallo ik ben Nelly uit ridderkerken 63jaar

25 november is het 10 jaar geleden dat ik de diagnose m.s. heb gekregen.
Gelijk in de primair progressieve vorm.Dus dat is veel inleveren maar ik kijk graag naar de dingen die ik nog wel kan. en kan genieten van kleine dingen.
Ik heb een kleindochter van 11 jaar en een kleinzoon van 6 jaar dat is een heerlijke afleiding voor mij. 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: ans op Woensdag 31 Januari 2018 om 11:32 Gek bericht?

ik heb je bericht gelezen, ik heb ook ms ,deprogresieve vorm en heb het ook moeilijk er mee
ik ben nu bij de scholekster voor wat afleiding en wat leren met de computer om te gaan,

ik hoop wat van je te horen,
groeten ans.


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)