Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Olga

Geschreven op: Vrijdag 11 Augustus 2017 om 14:33
Ongepast of beledigend?

Hallo , Heb sinds mijn 39ste ms en ben nu 65! Ging redelijk tot 3 jaar geleden.
Heb nu sinds ongeveer 9 weken erg veel pijn in schouders en mijn spieren daar en bovenarm en rug verkrampen heel erg! Lijkt wel of je suddervlees uit elkaar trekt!
Heb fysio en ga naar ostheopaat; dit laatste helpt soms een dag na de behandeling. Neem ook wel een 1/2 of heel tabletje oxazepam van 10 mgr en diclofenac van 75mg. Mss mis ik een stofje en wie zou mij kunnen helpen?!
Bij voorbaat dank! Groetjes Olga
 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: ans op Woensdag 11 April 2018 om 11:28 Gek bericht?


Hallo Olga ,

Ik heb je bericht gelezen, en hier is mijn reactie.

Ik ben Ans ,68 jaar en heb sinds 1990 ook M.S. het is soms erg moeilijk, ik krijg ook
fysio therapie, en heb veel spasme , maar probeer toch nog wat te genieten .

Ik hoop dat je reageer op mijn berichtje.

Groetjes Ans.


Geschreven door: Tanja op Zondag 27 Januari 2019 om 16:18 Gek bericht?

Hoi,
Bij mij heeft de kramp in mijn nek en schouder ook met de zithouding te maken. Baclofen maakt dat mijn romp nog verder inzakt. Is er iets verandert in je zithouding?
Groetjes


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)