Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Marcel van Hooijdonk

Geschreven op: Zondag 5 November 2017 om 16:22
Ongepast of beledigend?

Lieve mensen,
Helaas is er nog geen medicijn tegen MS. Om de strijd te kunnen winnen is geld nodig voor onderzoek. Het zou mooi zijn als iedereen in zijn familie probeert mensen bereid te vinden een actie te starten, dat kan van alles zijn, deelname aan een hardloopwedstrijd, meedoen aan een fietstocht verzin het maar.
Iedereen kan zelf een actie starten, hieronder een paar voorbeelden van acties die ik zelf begonnen ben:
https://www.doneeractie.nl/samen-tegen-ms-met-marcel-van-hooijdonk/-3996
http://whydonate.nl/marcel-van-hooijdonk-strijdt-tegen-ms/event/
https://www.sterktegenms.nl/actie/marcel-van-hooijdonk

Kijk eens op die sites en begin zelf ook wat, deelname is gratis.

 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)