Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Tineke Banda

Geschreven op: Donderdag 9 November 2017 om 14:18
Ongepast of beledigend?

Waarom komt MS in sommige families zoveel vaker voor dan in andere families? Mogelijk doordat deze families een zeldzame, genetische variant van de ziekte hebben. Het Nationaal MS Fonds en de Radboud Universiteit Nijmegen zijn recent een onderzoek gestart naar zeldzame genetische varianten bij MS. Zit er in uw familie in minstens twee generaties MS? Dan komt u in aanmerking om mee te doen. U kunt de volledige informatie over de studie lezen op http://ms4ri.nl/Fam-ms/ en u aanmelden via het interesseformulier. Neemt u gerust contact op met het onderzoeksteam als u vragen heeft via de contactinformatie op de website. 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)