Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Melissa1989

Geschreven op: Maandag 20 November 2017 om 21:12
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal,

Allereerst wil ik niemand vervelen met mijn klachten. Vooral niet als mijn klachten niet overeen komen met mensen die echt MS hebben. Vroeg me alleen af of mijn klachten op MS lijken. Heb in september een ct scan gehad, maar deze schijnt dus helemaal geen goede uitkomst te kunnen geven.

Mijn klachten begonnen in mei dit jaar. Zere enkels en heel erg moe. Dit is uitgebreid met tintelingen in rechter onderbeen. Erna kreeg ik heftige krampen in beide benen. Dit is al maanden zo, stijve benen en moeilijk op gang kunnen komen. Ook momenten met spiertrekkingen over heel mijn lijf. Nu las ik dat het vaak begon met oogklachten.. in 2013 kreeg ik erge pijn achter mijn rechter oog. Die verdween na een maand of 2. Momenteel heb ik weer zo''n zere oogkas. Moet er wel bij vermelden dat ik al jaren veel stress heb. Krijg inmiddels b12 spuiten (al was de waarde niet super laag, 255). Vitamine D was 32, nu inmiddels 60 met capsules. Nu ik dit typ beweegt mn rechtervoet (tenen) ook af en toe

Het lijkt allemaal erger te worden in 2e helft cyclus, maar dit is niet elke maand zo..
Herkent iemand dit?
Alvast erg bedankt en sterkte allemaal!!
 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)