Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Tiny smit-knoop email gsmit1946@ziggo.nl

Geschreven op: Vrijdag 6 April 2018 om 15:45
Ongepast of beledigend?

Ik ben gebruiker van fampyra. Ik doe mee aan het onderzoek en krijg van brocacef in maarssen. Nu heeft mijn neuroloog van het atoniusziekenhuis nog niet getekend voor een nieuwe zending fampyra en krijg ik van brocacef geen fampyra geleverd omdat de neoroloog daarvoor nog niet heeft getekend. Maandag gaan we vier weken naar spanje en kom ik tot datum tergkomst 5 mei 2018 10 fampyra tabletten te kort. Wie wonende in de buurt van wijk bij duurstede is bereid mij die tabletten te lenen of te verkopen. Na terugkomt krijg ik weet nieuwe. Mij telnr iS 0343572795. Een eind rijde om ze op te halen is veen probleem. 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)