Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Ans

Geschreven op: Woensdag 6 Juni 2018 om 10:55
Ongepast of beledigend?

hallo allemaal''

ik ben ans,ikheb al twintig jaar m.s.,zit alvijftien jaar helemaal in de rolstoel,kan niet staan,
Ik ben 68 jaar ,en wil graag in contact komen met een lotgenoot.

Ik hoop dat ik een reactie krijg. 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: Vinod op Maandag 8 Oktober 2018 om 16:46 Gek bericht?

Hoi,
Ik ben een man van 50 jaar en heb 8 jaar ms.
Woon in Alphen aan den Rijn.
Tel 0642968621.
Het lijkt mij ook leuk om lotgenoten te ontmoeten.
Vr gr


Geschreven door: Roza op Zondag 28 Oktober 2018 om 21:40 Gek bericht?

Heb ook al jaren MS en voel me hierin best eenzaam, dus zou het fijn vinden met mensen te kunnen praten !!!! laat een reactie achter ..Lieve groeten.


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)