Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Marco

Geschreven op: Zaterdag 25 Augustus 2018 om 13:50
Ongepast of beledigend?

Ik heb reeds 22 jaar MS. Door een aantal andere aandoeningen is mijn situatie de afgelopen jaren sterk verslechterd.
Een steeds vaker voorkomend probleem is urineweginfecties. Hiervoor heb ik meerdere malen in het ziekenhuis gelegen. Ondertussen heb ik al een heel arsenaal aan verschillende antibiotica''s moeten slikken om de symptomen (hoge koorts en rillingen) te laten afnemen.
Doordat het toch elke keer weer terugkomt hebben de artsen weinig tot geen alternatieven meer om te zorgen dat het niet meer gebeurd.
Heeft iemand anders dezelfde of soortgelijke klachten, ervaringen ? 

Reacties op dit bericht:

Geschreven door: Tanja op Zondag 27 Januari 2019 om 16:02 Gek bericht?

Hoi Marco,
Het niet volledig legen van de blaas is regelmatig een probleem. Is hier al naar gekeken?
Groetjes
Tanja


Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)