Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Fien

Geschreven op: Woensdag 6 Maart 2019 om 11:09
Ongepast of beledigend?

Hallo allemaal
Ik weet niet of het hier mag of kan. Maar mijn man weet sinds september 2017 dat hij progressieve MS heeft. Dit uit zich in lichamelijke ongemakken die tot nu toe nog te overzien pijn, slepen met het been, traagheid, met veel pijn en moeite uit bed komen. Het allerergste vinden wij de cognitieve problemen steeds erger worden als je het hebt over organiseren, het niet meer flexibel kunnen zijn. Wij zijn eigenlijk op zoek naar mannen die ook progressieve MS hebben om hier wat mee te delen. En ook vooral partners, hoe zij hier mee omgaan en of ze mogelijk ook tips/adviezen voor mij hebben 

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)