Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Multiplesclerose.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Multiplesclerose.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

Lotte Taal

Geschreven op: Dinsdag 19 November 2019 om 21:37
Ongepast of beledigend?

Beste leden,

Wellicht is hier iemand die mij kan helpen/ adviseren dan wel geruststellen! Afgelopen zomer 15 dagen opgenomen geweest met, naar wat leek, een radiculitis ( ontsteking ruggenmerg) ter hoogte van bekkengebied met urineretentie waarvoor drie weken n catheter gehad.
Thuisgekomen jeeeg ik gevoelsstoornissen van Mn hele rechterlichaamshelft. Inmiddels teken v Líhermitte. Allerlei onderzoeken gehad. VEP, mriís, bloed, 2 LPís... ALLES WAS GOED, totdat ze zeiden dat ze Ďbandjesí gevonden hadden in Mn liquor. De oligoclonale banden. Ok, ik totaal Vd leg, wat nu... Weer bloedonderzoek, geen schildklierafwijkingen en B12 tekorten etc. Nu herhaling v MRI half dec en vlak voor Kerst. Ik ben inmiddels niet meer bang voor MS, maar voor uitzaaiingen. Maak mezelf gek door de onzekerheid. Kent iemand een rekatie tussen Ďbandjesí en metastasen of herkent iemand dit verhaal? Hie kan ik nu bandjes hebben en goede MRIís? Dat is toch heel vreemd. De klachten zijn stabiel. Gevoel nog steeds nuet in helft v gezicht, arm en been ( rechts) Verder heb ik tintelingen en soms t idee als er n beestje door Mn benen loopt, die spieren trekken steeds samen.
Wie herkent dit en kan mij misschien geruststellen?  

Reageer op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)